Preluare Ora Exacta

De ce sa introduceti un ceas cu ora Romaniei in paginile dvs?

Daca aveti un site adresat romanilor, atunci, ar fi util pentru ei ca sa poata vedea si cat e ceasul, sau Ora exacta a Romaniei, chiar pe paginile saitului dvs.

Introducerea ceasului pe sait necesita costuri sau resurse?

Nu. Introducerea ceasului digital pe paginile dvs este in totalitate gratuita, si nu solicita nici o resursa din gazduirea dvs, deoarece totul ruleaza de pe gazduirea noastra.

Acum puteti adauga ora exacta pe saitul dumneavoastra, gratuit, cu activare instanta, oferind mai multe informatii vizitatorilor saitului dvs.

Vizitatorii iubesc paginile care le ofera cele mai complexe informatii, astfel ca un sait care afiseaza si ora exacta va fi cu atat mai mult apreciat de ei.

Cum se introduce ceasul cu ora exacta a Romaniei in paginile dvs?

Pentru a afisa ora exacta, este necesar sa inserati codul de mai jos (prin optiunea copy, pe textul de mai jos, si optiunea paste, in locul unde doriti sa afisati (in codul sursa):

Acest script de Ora Exacta, functioneaza pe orice platforma (html, php, wordpress, joomla, etc) si nu presupune nici un efort din partea serverului dvs.

Exemplul de ceas inserat (asa cum va arata si pe site-ul dvs) il gasiti in partea dreapta a site-ului nostru (coloana din dreapta).

Pentru platforma wordpress, inserarea ceasului in coloana (sidebar) se poate face din panoul de administrare, adaugand un “widget” text, in care ati inserat codul de mai sus.